Activiteiten


Activiteiten Krimpenerwaard

Krimpenerwaard Intercultureel (KIC) organiseert voor alle leeftijden allerlei activiteiten. Klik hier voor meer informatie. 

Ook de Gemeente Krimpenerwaard is solidair met de Oekraïners. Klik hier om naar de website van de Gemeente Krimpenerwaard te gaan.


Ontmoetingsdag gastgezinnen en Oekraïners op 21 mei 2022

Op 21 mei 2022 hebben we een hele leuke en vooral fijne ontmoetingsdag met alle gastgezinnen en hun Oekraïense gasten gehad op het terrein van Lier op de Groeneweg in Stolwijk.

We hebben met elkaar (oud Hollandse) spellen gedaan en er waren leuke creatieve activiteiten voor kinderen, zoals een spijkerschilderij maken. Voor de vrouwen was er een beautysalon, waar ze o.a. hun haren konden laten krullen en invlechten, en vooral: ontspannen. We werden als Nederlanders verrast door de Oekraïners,  ze hebben voor ons 2 Oekraïense liederen gezongen, waaronder het Gebed voor Oekraïne. 

Als Nederlanders hebben we hen 'Wat de toekomst brengen moge' toegezongen.

Aan het einde van de middag hebben we een mooie groepsfoto gemaakt en de kinderen getrakteerd op een ijsje! Zonder de hulp van de vele vrijwilligers was deze dag geen succes geworden. We willen iedereen hartelijk bedankt voor zijn of haar hulp!